اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 19 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 18 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 23:25:11

غـذاها را جـدا از هـم نگـاه داریـد

غـذاها را جـدا از هـم نگـاه داریـد

شفا آنلاین>تغذیه>گوشت خام و نیم‌پز ممکن است حاوی توکسوپلاسما و انواع دیگر باکتری‌ها باشد و موجب انتشار میکروب‌ها به سایر غذاها شود، بنابراین بهترین کار این است که نگهداری و پخت‌وپز غذاهای مختلف را در مکان‌های جداگانه انجام دهید. نکات زیر می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد:

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مهر 1395ساعت انتشار : 8:48:38
شفا آنلاین>تغذیه>گوشت خام و نیم‌پز ممکن است حاوی توکسوپلاسما و انواع دیگر باکتری‌ها باشد و موجب انتشار میکروب‌ها به سایر غذاها شود، بنابراین بهترین کار این است که نگهداری و پخت‌وپز غذاهای مختلف را در مکان‌های جداگانه انجام دهید. نکات زیر می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد: