اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 12:25:16

کار‌شناس تغذیه: قندهای ساده ای که منجر به چربی می شوند / بیماران دیابتی درمصرف زولبیا و بامیه احتیاط کنند

کار‌شناس تغذیه: قندهای ساده ای که منجر به چربی می شوند / بیماران دیابتی درمصرف زولبیا و بامیه احتیاط کنند

تهران- ایرنا- کار‌شناس تغذیه اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مضرات استفاده از زولبیا و بامیه بیش از فواید آن است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 خرداد 1396ساعت انتشار : 15:22:21
تهران- ایرنا- کار‌شناس تغذیه اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مضرات استفاده از زولبیا و بامیه بیش از فواید آن است.