
آجیل بهترین غذایی است که هر فرد میتواند در یک رژیم غذایی مصرف کند. ما ایرانیها نیز علاقه به مصرف انواع آجیلها اعم از شور و شیرین به همراه گردو و بادام و فندوق و کشمش داریم. گردو و بادام رایج ترین انواعی هستند که برای فواید شناختی مصرف میشوند. اما کدامیک برای تقویت حافظه بهتر است؟
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 بهمن 1403ساعت انتشار : 21:25:16آجیل بهترین غذایی است که هر فرد میتواند در یک رژیم غذایی مصرف کند. ما ایرانیها نیز علاقه به مصرف انواع آجیلها اعم از شور و شیرین به همراه گردو و بادام و فندوق و کشمش داریم. گردو و بادام رایج ترین انواعی هستند که برای فواید شناختی مصرف میشوند. اما کدامیک برای تقویت حافظه بهتر است؟