انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است. در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1399ساعت انتشار : 12:0:54انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است. در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.