اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 دى ماه 1403 ساعت: 15:26:14

روغن های گیاهی ریسک سکته را کاهش می دهند

روغن های گیاهی ریسک سکته را کاهش می دهند

نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می دهد افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 آبان 1400ساعت انتشار : 9:0:39
نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می دهد افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.