اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 4 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 4 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 2:25:48

روغن های گیاهی ریسک سکته را کاهش می دهند

روغن های گیاهی ریسک سکته را کاهش می دهند

نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می دهد افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 آبان 1400ساعت انتشار : 9:0:39
نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می دهد افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.