برای مطمئن بودن از اثرات کافئین بر متابویسم چربیها و افزایش انرژی، بهتر است از دُزهای ۵ تا ۶ میلیگرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن استفاده شود و برای اینکه از اثرات سوخت و ساز کافئین بیشترین بهره را ببریم، بهتر است آن را ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت قبل از ورزش مصرف کنیم. کافئین در رژیم غذایی یک ماده متداول است و به عنوان یک ماده محرک استفاده میشود. این ماده کم هزینه، از نظر پزشکی ایمن، مقبول جامعه و قانونی است و بر تحریک کنندههای سیستم عصبی مرکزی و گیرنده های سوخت و سازی در عضلات تاثیر می گذارد و موجب افزایش تمرکز و هوشیاری، بهبود سردرد و میگرن، افزایش عملکرد شناختی و بهبود حافظه میشود. فرضیهای مطرح است که کافئین باعث افزایش مصرف چربی در حین ورزش شده و در نتیجه موجب ذخیره گلیکوژن عضله میشود. علاوه بر این، ادعا شده است که کافئین بر حالات روانی فرد تاثیر میگذارد و درک درد ناشی از آسیب ورزشی را کاهش میدهد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 آذر 1403ساعت انتشار : 13:25:29