اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 3 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 3 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 3:25:15

مواد غذایی و آشامیدنی بزودی دارای نشانگر رنگی تغذیه می شوند

توسعه کشت چغندر علوفه‌ای برای کاهش هزینه و افزایش تولید گوشت قرمز

مدیر جهاد کشاورزی ساری با بیان اینکه در راستای مقابله با کم‌آبی و خودکفایی در تولید گوشت قرمز، جهاد کشاورزی شهرستان ساری توسعه کشت چغندر علوفه‌ای را بعنوان یک راهکار اساسی در دستور کار قرار داده است، گفت: این اقدام با هدف توسعه کشت علوفه، کاهش هزینه‌های تولید و افزایش تولید گوشت قرمز صورت می‌گیرد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 17:26:12