متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پخت ناصحیح مانند ذغالی یا کبابی کردن گوشت، مواد سمی ایجاد میکند و کسانی که زیاد به این شیوه گوشت قرمز را مصرف میکنند، بیشتر به سرطانهای گوارشی مبتلا میشوند.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 اسفند 1394ساعت انتشار : 8:59:29متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پخت ناصحیح مانند ذغالی یا کبابی کردن گوشت، مواد سمی ایجاد میکند و کسانی که زیاد به این شیوه گوشت قرمز را مصرف میکنند، بیشتر به سرطانهای گوارشی مبتلا میشوند.