زاهدان - ایرنا - کارشناس تغذیه مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان گفت: مصرف زیاد زولبیا و بامیه به دلیل تولید انرژی بالا سبب افزایش وزن و تبدیل موادقندی به چربی می شود و اگر پراکسید روغن مصرفی در پخت بالا رفته باشد سلامتی را تهدید می کند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:0:57زاهدان - ایرنا - کارشناس تغذیه مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان گفت: مصرف زیاد زولبیا و بامیه به دلیل تولید انرژی بالا سبب افزایش وزن و تبدیل موادقندی به چربی می شود و اگر پراکسید روغن مصرفی در پخت بالا رفته باشد سلامتی را تهدید می کند.