دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه میزان نمک و چربی در نودل بیش از حد مجاز است و بهمین دلیل یک خوراکی پر کالری به حساب می آید، می گوید: مصرف زیاد نودل نه تنها می تواند منجر به افزایش وزن و چاقی بشود بلکه بدلیل داشتن نمک زیاد منجر به افزایش فشار خون می شود. گرچه میزان کربوهیدرات در نودل به میزان مجاز است، اما میزان قند خون پس از مصرف نودل بشدت بالا می رود و مصرف نودل، سیری کاذب بدنبال دارد. پس منجر به پرخوری فرد پس از مصرف نودل می شود. پس در مصرف نودل احتیاط داشته باشید./خبرآنلاین
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 19:0:10