اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 8 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 8 دى ماه 1403 ساعت: 14:26:5

سرکوب سرطان با چای

سرکوب سرطان با چای

پلی‌فنول‌های موجود در چای از تشکیل تومور جلوگیری کرده، تکثیر سلول‌های سرطانی را کاهش داده، موجب افزایش مرگ سلولی طبیعی (آپوپتوز)‌ و سرکوب تشکیل عروق‌ خونی جدید تغذیه‌کننده‌ تومور (آنژیوژنز) می‌شوند.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 شهریور 1394ساعت انتشار : 10:7:31
پلی‌فنول‌های موجود در چای از تشکیل تومور جلوگیری کرده، تکثیر سلول‌های سرطانی را کاهش داده، موجب افزایش مرگ سلولی طبیعی (آپوپتوز)‌ و سرکوب تشکیل عروق‌ خونی جدید تغذیه‌کننده‌ تومور (آنژیوژنز) می‌شوند.