اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 24 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 24 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 8:25:27

تأمین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی

تأمین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامه‌های نظارتی این سازمان برای تأمین محصولات ایمن و بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد. به گزارش ایلنا، عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیت‌های تغذیه‌ای بیماران سلیاکی گفت: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن می‌تواند آسیب‌های جدی به سلامت آن‌ها وارد کند. او تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند. 

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 15:25:32