اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 15:25:58

چه بخوریم که جوش نزنیم؟

چه بخوریم که جوش نزنیم؟

قانون کلی این است که از مصرف مواد غذایی با شاخص گلیسمی بالا بپرهیزید و مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین را جایگزین کنید. به خاطر این که هر چه این شاخص پایین‌تر باشد به هم ریختن میزان قند خون کمتر می‌شود. در نتیجه احتمال بروز جوش نیز کمتر می‌شود.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 اسفند 1402ساعت انتشار : 19:1:26