عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور ضمن ارائه تعریفی از "آفلاتوکسین"و وجود آن در مواد غذایی، در عین حال از عملکرد رسانه ملی در تولید برخی برنامههای تخصصی با دعوت از اشخاص حقیقی و بدون حضور مراجع ذیصلاح قانونی انتقاد کرد.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 بهمن 1398ساعت انتشار : 7:0:51عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور ضمن ارائه تعریفی از "آفلاتوکسین"و وجود آن در مواد غذایی، در عین حال از عملکرد رسانه ملی در تولید برخی برنامههای تخصصی با دعوت از اشخاص حقیقی و بدون حضور مراجع ذیصلاح قانونی انتقاد کرد.