اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 4 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 4 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 16:25:11

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 خرداد 1395ساعت انتشار : 4:12:48
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند.