اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 25 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 25 تير ماه 1404 ساعت: 0:25:39

توصیه‌های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا

توصیه‌های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا

همدان- ایرنا- کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان توصیه کرد: به منظور پیشگیری از بیماری‌های تنفسی نظیر آنفلوآنزا در فصل سرما شهروندان به میزان کافی میوه و سبزیجات، غذاهای دارای ویتامین «آ»، «سی» و «دی» مصرف کنند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 مهر 1399ساعت انتشار : 7:0:26
همدان- ایرنا- کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان توصیه کرد: به منظور پیشگیری از بیماری‌های تنفسی نظیر آنفلوآنزا در فصل سرما شهروندان به میزان کافی میوه و سبزیجات، غذاهای دارای ویتامین «آ»، «سی» و «دی» مصرف کنند.