اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 دى ماه 1403 ساعت: 17:26:39

۵ دلیل برای گنجاندن قیسی در رژیم غذایی زمستانی/ از خواص این میوه سنتی بیشتر بدانیم

۵ دلیل برای گنجاندن قیسی در رژیم غذایی زمستانی/ از خواص این میوه سنتی بیشتر بدانیم

قیسی میوه‌ای خشک کوچک، شیرین، خوشمزه و غنی از مواد مغذی است. به طور سنتی، قیسی (زرد آلوی خشک) در تهیه دسر، نوشیدنی، کدو حلوایی و ژله بسیار استفاده می‌شده است، قیسی در بیشتر نقاط ایران نیز یافت می‌شود و در کشور ما همراه با آجیل نیز آن را مصرف می‌کنند.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 آذر 1402ساعت انتشار : 14:1:50