سبد خانوار ۴ نفره در ونزوئلا ۳۳ برابر حقوق یک معلم
تحقیقات جدید نشان دادهاند که شیرینکنندههای مصنوعی ممکن است اثرات منفی بر سلامت داشته باشند، بهویژه اگر بهطور مکرر مصرف شوند. مواد شیرینکننده مصنوعی به طور گستردهای در محصولات مختلف از جمله نوشیدنیهای گازدار، آبنبات، پودینگها، غذاهای کنسروی، مربا و ژلهها، محصولات لبنی و بسیاری دیگر از غذاها و نوشیدنیها، بهویژه آنهایی که بهعنوان بدون قند یا رژیمی در بازار یافت میشوند، استفاده میشوند. ۶ شیرینکننده مصنوعی که در جهان برای استفاده در مواد غذایی تأیید شدهاند شامل آسپارتام، ساخارین، آسهسولفام پتاسیم، سوکرالوز، نئوتام و آدوانتام است. علاوه بر استفاده در غذاها و نوشیدنیهای شیرین، این مواد در بسیاری از محصولات شور نیز یافت میشوند، مانند غذاهای آماده، کچاپها و سسها، و حتی نان.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 اسفند 1403ساعت انتشار : 20:25:31