قوطیهای کنسرو جزء جداییناپذیر بسیاری از آشپزخانهها بهعنوان ذخیره غذایی راحت و بیدردسر محسوب میشوند. کنسرو حدود ۲۰۰سال است به زندگی ما وارد شده اما پژوهشها میگویند برای حفظ سلامتی خود استفاده از آنها را کاهش دهید. خورشت، تن ماهی، شیر نارگیل، سبزیجات، شیر غلیظ شده، این اقلام و خیلی مواد خوراکی دیگر در قوطیهای کنسرو عرضه میشوند. قوطیهایی که هم کار آشپزی را سهلتر کردهاند، هم به خاطر دوام مواد غذایی درون آن، کاربرد زیادی دارند. اما "موسسه تست کالاها" در آلمان توصیه میکند اگر میخواهید سلامتی خود را حفظ کنید، باید کمتر غذای کنسرو شده بخورید. در بسیاری از قوطیهای کنسرو ماده شیمیایی بیسفنول آ (Bisphenol A) یافت میشود. این ماده میتواند از پوشش قوطی به محتویات آن نفوذ کند که مایه نگرانی جدی است؛ زیرا بیسفنول آ از جمله میتواند باروری را مختل کند و اثری شبیه به هورمون دارد. انسان در درجه اول BPA را از طریق غذا جذب میکند و غذاهای کنسرو شده یکی از منابع اصلی آن است.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 17:0:49