اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 تير ماه 1404 ساعت: 3:25:36

تا این رقم، اسید اوریک خطرناک نیست/ چند قلم از غذاهایی که به شدت اسید اوریک را افزایش می‌دهند/ لبنیات پرچرب خوب یا بد؟

تا این رقم، اسید اوریک خطرناک نیست/ چند قلم از غذاهایی که به شدت اسید اوریک را افزایش می‌دهند/ لبنیات پرچرب خوب یا بد؟

به گفته یک کارشناس تغذیه، اسید اوریک یکی از مواد زائدی است که بر اثر خوردن غذاهای پروتئینی دارای پورین همچون گوشت قرمز و حبوبات تولید می‌شود و باید توسط ادرار یا مدفوع از بدن خارج شود که در صورت انباشتگی زیاد در بدن می‌تواند موجب آسیب به کلیه و بیماری نقرس با علامت تورم، درد و قرمزی مفاصل تحتانی شود.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 اسفند 1403ساعت انتشار : 5:25:35