اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 16:25:25

ببینید | حرف‌های این متخصص را بشنوید تا دیگر ته‌دیگ نخورید!

ببینید | حرف‌های این متخصص را بشنوید تا دیگر ته‌دیگ نخورید!

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه ته دیگ یک خوراکی پر کالری محسوب می شود و مصرف بی رویه آن منجر به اضافه وزن می شود، می گوید: از طرف دیگر قندها و پروتئین ها طی فرآیند برشته شدن، مواد سمی را تولید می کنند که می توانند عوارض متعددی از جمله تاثیر بر سیستم باروری یا حتی سرطانزایی داشته باشند. به‌همین خاطر مصرف ته دیگ های بسیار برشته شده و حتی سوخته می تواند سرطانزا باشد. پس افرادی که رژیم لاغری دارند از مصرف ته دیگ خودداری کنند و سایر افراد هم از ته دیگ های طلایی رنگ که خیلی برشته نشده اند استفاده کنند./خبرآنلاین

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 11:0:10
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه ته دیگ یک خوراکی پر کالری محسوب می شود و مصرف بی رویه آن منجر به اضافه وزن می شود، می گوید: از طرف دیگر قندها و پروتئین ها طی فرآیند برشته شدن، مواد سمی را تولید می کنند که می توانند عوارض متعددی از جمله تاثیر بر سیستم باروری یا حتی سرطانزایی داشته باشند. به‌همین خاطر مصرف ته دیگ های بسیار برشته شده و حتی سوخته می تواند سرطانزا باشد. پس افرادی که رژیم لاغری دارند از مصرف ته دیگ خودداری کنند و سایر افراد هم از ته دیگ های طلایی رنگ که خیلی برشته نشده اند استفاده کنند./خبرآنلاین