اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 31 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 31 فروردين ماه 1404 ساعت: 5:25:16

تبدیل پسماند غذاهای دریایی به افزودنی که ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهد

تبدیل پسماند غذاهای دریایی به افزودنی که ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهد

باقیمانده‌ی آفت‌کش‌ها در میوه‌ها و سبزیجات با مشکلات شدید سلامتی، از جمله افزایش خطر ابتلا به سرطان، اختلال کم‌توجهی بیش فعالی و بیماری آلزایمر مرتبط است.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 مرداد 1403ساعت انتشار : 9:0:48