تهران- ایرنا- رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: عمده ضایعات غذایی در کشور مربوط به فرآورده های تازه خوری محصولات کشاورزی مانند خیار، گوجه فرنگی و سبزی ها است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 مهر 1395ساعت انتشار : 16:22:26تهران- ایرنا- رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: عمده ضایعات غذایی در کشور مربوط به فرآورده های تازه خوری محصولات کشاورزی مانند خیار، گوجه فرنگی و سبزی ها است.