اهواز - ایرنا - مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروی کشور گفت: بیماری های سرطانی و قلبی، عروقی از بیماری هایی هستند که به صورت مستقیم با مواد غذایی و آشامیدنی در ارتباط هستند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 اسفند 1394ساعت انتشار : 6:52:21اهواز - ایرنا - مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروی کشور گفت: بیماری های سرطانی و قلبی، عروقی از بیماری هایی هستند که به صورت مستقیم با مواد غذایی و آشامیدنی در ارتباط هستند.