بیشترین کاربردی که بلغور گندم در آشپزی ما ایرانیها دارد تهیه آش یا نهایتا سوپ است! البته در برخی شهرها از آن غذاهایی مثل دمی و کوفته هم درست میکنند، اما باز هم بلغور و انواعش آنطور که باید و شاید در رژیم غذاییمان جایگاه مناسبی ندارد!
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 مرداد 1396ساعت انتشار : 17:52:30بیشترین کاربردی که بلغور گندم در آشپزی ما ایرانیها دارد تهیه آش یا نهایتا سوپ است! البته در برخی شهرها از آن غذاهایی مثل دمی و کوفته هم درست میکنند، اما باز هم بلغور و انواعش آنطور که باید و شاید در رژیم غذاییمان جایگاه مناسبی ندارد!