میوه فندق سرشار از ویتامینهایA،B1،B2،C،E و املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است. همچنین در 100 گرم مغز فندق600 کالری، در 100 گرم فندق با پوست 300 کالری و در یک عدد آن 10 کالری انرژی نهفته است. به گفته یک متخصص تغذیه ، با مصرف 10 دانه فندق هرفرد میتواند بخش عمدهای از ویتامینEبدن خود را تامین کند البته فندق علاوه بر مزایای مذکور دارای کالری بالایی است و مصرف بیش از اندازه آن میتواند چاق کننده باشد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 فروردین 1404ساعت انتشار : 17:25:39