اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 0:25:42

مصرف قند و شکر در ایران بیش از اکثر کشورها و عامل بروز بیماری قلبی و عروقی است

مصرف قند و شکر در ایران بیش از اکثر کشورها و عامل بروز بیماری قلبی و عروقی است

ایلام - ایرنا - کارشناس مسئول بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت ایلام گفت: مصرف قند و شکر در ایران بیش از اکثر کشورها و عاملی برای ابتلا به چاقی، دیابت، فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 آذر 1395ساعت انتشار : 7:57:22
ایلام - ایرنا - کارشناس مسئول بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت ایلام گفت: مصرف قند و شکر در ایران بیش از اکثر کشورها و عاملی برای ابتلا به چاقی، دیابت، فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی است.