مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادی کـافی گـروه سـبزی هـا و میـوه هـا در ایـام روزه داری بـا تـامین ویتـامین هـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری کووید ١٩ کمک می کنند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 فروردین 1401ساعت انتشار : 14:1:33 مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادی کـافی گـروه سـبزی هـا و میـوه هـا در ایـام روزه داری بـا تـامین ویتـامین هـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری کووید ١٩ کمک می کنند.