اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 11:26:12

افزایش 65 درصدی تولید گندم استان تهران به رغم کاهش 7 درصدی سطح کشت

افزایش 65 درصدی تولید گندم استان تهران به رغم کاهش 7 درصدی سطح کشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: اگرچه امسال بعلت محدودیت‌های منابع آب حدود 7 درصد سطح زیرکشت گندم در استان کاهش یافت اما با رعایت مسائل فنی، تولید گندم این استان 65 درصد افزایش یافته است.

منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 تیر 1394ساعت انتشار : 9:57:25
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، سید محمد موسوی رئیس این سازمان گفت: براساس برنامه وزارت جهاد کشاورزی برنامه تولید گندم سال جاری استان تهران 83 هزار تن است. وی افزود: اگر چه در مقایسه با سال زراعی قبل بعلت محدودیت‌های منابع آب حدود 7 درصد سطح زیر کشت این محصول در استان کاهش یافته اما تا امروز حدود 122 هزار تن خرید تضمینی گندم در استان داشته‌ایم که در مقایسه با کل خرید تضمینی گندم سال زراعی قبل، 65 درصد ، افزایش داشته است. وی افزود: علل اصلی افزایش کمی و کیفی تولید در دو سال اخیر رعایت دقیق تاریخ کشت ، تامین بموقع نهاده‌ها بویژه کود و بذر گواهی شده، تجهیز اراضی به سامانه‌های نوین و آبیاری ، کنترل به موقع آفات‌، امراض و علف های هرز بصورت مستمر و مزرعه به مزرعه ، اجرای 4 هزار هکتار کشاورزی حفاظتی و ارتقاء ضریب مکانیزاسیون با خرید حدود 555 دستگاه تراکتور، کمباین و دنباله بند عنوان کرد. موسوی تصریح کرد: درصد سن زدگی گندم تولیدی استان نیز، اگر چه در دستورالعمل‌های خرید تضمینی تا دو درصد بعنوان حد استاندارد گندم خوراکی تعیین شده ولی این عدد در گندم تولیدی استان در سال‌جاری حدود شش دهم درصد  است که معرف کاهش 70 درصدی سن زدگی گندم تولیدی استان و ارتقا کیفیت تولید، در مقایسه با سال گذشته است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: هنوز 2 هزار هکتار از اراضی زیر کشت گندم در شهرستان‌های فیروزکوه و دماوند برداشت نشده است. انتهای پیام/