اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 24 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 24 خرداد ماه 1404 ساعت: 9:25:14

۴۵۰ آزمایشگاه بر محصولات ۱۷ هزار کارخانه مواد غذایی نظارت می‌کنند

۴۵۰ آزمایشگاه بر محصولات ۱۷ هزار کارخانه مواد غذایی نظارت می‌کنند

وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت حدود ۷۰۰ پرسنل دارد که فقط در حوزه ایمنی غذا فعالیت می‌کنند. همچنین، ۴۵۰ آزمایشگاه در این حوزه مشغول نظارت بر حدود ۱۷ هزار کارخانه و شرکت تولیدکننده مواد غذایی هستند. به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت  چهارمین همایش روز جهانى ایمنى غذا  اظهار کرد: هفتم ژوئن به‌عنوان «روز ایمنی غذا» توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام شده است؛ این اقدام، کاری بسیار مهم است تا ما به غذای مردم توجه بیشتری داشته باشیم؛ هم از نظر کیفیت، هم از نظر میزان انرژی و کالری، و هم از نظر ایمنی. او ادامه داد: بخش عمده‌ای از این مسائل در حوزه وزارت بهداشت و درمان در حال پیگیری و انجام است. این یک کار مشترک است بین مجموعه‌ای از نهادها. این مجموعه، از کاشت، برداشت، تولید، صنعت، جهاد کشاورزی، وزارت اقتصاد و وزارت بهداشت تشکیل شده‌اند که به‌صورت پیگیر در تلاش هستند تا یک غذای سالم، خوب و باکیفیت در اختیار مردم قرار دهند؛ آنچه شایسته مردم است.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 خرداد 1404ساعت انتشار : 13:25:30