کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه همدان گفت: بوتولیسم از کشندهترین انواع مسمومیتهای غذایی است، که در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شدهاند ایجاد میشود.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آبان 1395ساعت انتشار : 7:32:24کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه همدان گفت: بوتولیسم از کشندهترین انواع مسمومیتهای غذایی است، که در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شدهاند ایجاد میشود.