اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 25 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 25 خرداد ماه 1404 ساعت: 0:25:12

راهکاری ساده برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی

راهکاری ساده برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی

دانشمندان موفق شده‌اند با یک راهکار ساده و هوشمندانه، سطح جیوه‌ی موجود در کنسرو ماهی تن را تا ۳۵ درصد کاهش دهند. این دستاورد می‌تواند انقلابی در سلامت مواد غذایی دریایی ایجاد کند و نگرانی‌هایی که برای مسمومیت با جیوه وجود دارد را تا حد زیادی برطرف نماید.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 فروردین 1404ساعت انتشار : 3:25:36