رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح برخی اقدامات انجام شده در جهت درج چراغ راهنمای تغذیهای در فرآوردههای غذایی، گفت: هدفگذاری ما این است که تا سال ۲۰۲۵ میزان مصرف نمک و سدیم را ۳۰ درصد کاهش دهیم و در عین حال اقدامی انجام دهیم تا دیابت به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 تیر 1395ساعت انتشار : 12:32:23رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح برخی اقدامات انجام شده در جهت درج چراغ راهنمای تغذیهای در فرآوردههای غذایی، گفت: هدفگذاری ما این است که تا سال ۲۰۲۵ میزان مصرف نمک و سدیم را ۳۰ درصد کاهش دهیم و در عین حال اقدامی انجام دهیم تا دیابت به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد.