اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 27 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 26 تير ماه 1404 ساعت: 22:25:25

واکنش وزارت بهداشت به افزایش سبوس‌گیری از آرد

واکنش وزارت بهداشت به افزایش سبوس‌گیری از آرد

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از افزایش سبوس‌گیری از آردها خبر داد و گفت: در حال حاضر با آردی که ۱۸ درصد و ۲۱ درصد سبوس‌گیری شده‌، نان پخته می‌شود و این اقدام خلاف جهت تامین سلامت مردم است.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 آبان 1395ساعت انتشار : 7:42:19
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از افزایش سبوس‌گیری از آردها خبر داد و گفت: در حال حاضر با آردی که ۱۸ درصد و ۲۱ درصد سبوس‌گیری شده‌، نان پخته می‌شود و این اقدام خلاف جهت تامین سلامت مردم است.