اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 17 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 17 تير ماه 1404 ساعت: 0:26:3

معجزه زیره؛ از کاهش وزن تا ترمیم دستگاه گوارش

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز: غذاهای چرب عامل افزایش سکته های مغزی و قلبی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به اهمیت پویش ملی تغذیه سالم اعلام کرد: غذاهای پرچرب خطر بروز سکته های مغزی و قلبی را در کشور و این استان افزایش داده است.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آذر 1403ساعت انتشار : 14:25:16