اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 22:26:10

خنثی شدن جوش‌های ناشی از مصرف آجیل با زنجبیل

خنثی شدن جوش‌های ناشی از مصرف آجیل با زنجبیل

اگر جزو آن دسته از افراد مستعد آکنه و جوش صورت هستید باید درزمان تعطیلات سال نو رژیم غذایی خود را رعایت کنید و از مصرف بیش از حد شیرینی ، آجیل و شکلات خودداری کنید

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 فروردین 1396ساعت انتشار : 0:23:2
اگر جزو آن دسته از افراد مستعد آکنه و جوش صورت هستید باید درزمان تعطیلات سال نو رژیم غذایی خود را رعایت کنید و از مصرف بیش از حد شیرینی ، آجیل و شکلات خودداری کنید