اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 7 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 7 دى ماه 1403 ساعت: 0:25:16

کاهش مصرف نمک با ذائقه سازی در دوران کودکی

کاهش مصرف نمک با ذائقه سازی در دوران کودکی

همدان-ایرنا-مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:ذائقه سازی مهمترین عامل در کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی افراد است که باید از دوران کودکی شکل بگیرد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 تیر 1394ساعت انتشار : 12:38:54
همدان-ایرنا-مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:ذائقه سازی مهمترین عامل در کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی افراد است که باید از دوران کودکی شکل بگیرد.