همدان-ایرنا-مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:ذائقه سازی مهمترین عامل در کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی افراد است که باید از دوران کودکی شکل بگیرد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 تیر 1394ساعت انتشار : 12:38:54همدان-ایرنا-مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:ذائقه سازی مهمترین عامل در کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی افراد است که باید از دوران کودکی شکل بگیرد.