تخم کتان، دانهای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتیاکسیدانهاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد. تخم کتان، دانهای قهوهای یا طلاییرنگ است که از گیاه کتان به دست میآید. این دانه منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، فیبر، پروتئین، لیگنانها (ترکیبات آنتیاکسیدانی)، ویتامینها و مواد معدنی همچون منیزیم و پتاسیم است. ترکیبات مفید این دانه، آن را به یکی از برترین مواد غذایی برای حفظ سلامتی تبدیل کرده است. تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 خرداد 1404ساعت انتشار : 18:25:32