اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 30 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 30 فروردين ماه 1404 ساعت: 0:25:36

کم کاری تیروئید دارید؟/ لب به این غذاها نزنید

اینفوگرافیک | چطور از کپک زدن خوراکی‌ها جلوگیری کنیم؟

ممکن است شما نیز این تصور را داشته باشید که مواد غذایی در دمای اتاق زودتر کپک می زنند، اما دمای محفظه یخچال بسیار کمتر از اتاق است و غذا باید برای مدت طولانی داخل آن تازه بماند. اما بهتر بدانید که قرار دادن مواد غذایی در یخچال باید به درستی انجام شود تا از تشکیل کپک در داخل آن جلوگیری شود./تبیان

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 دی 1403ساعت انتشار : 0:25:16