اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 دى ماه 1403 ساعت: 15:25:25

بومی سازی نانوفناوری برای تولید پلاسمای سرد

بومی سازی نانوفناوری برای تولید پلاسمای سرد

پلاسمای سرد به عنوان یکی از روش‌های مرسوم در افزایش سلامت مواد غذایی انتخاب و بر آن تاکید شده است.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 مرداد 1401ساعت انتشار : 17:0:50
پلاسمای سرد به عنوان یکی از روش‌های مرسوم در افزایش سلامت مواد غذایی انتخاب و بر آن تاکید شده است.