اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 2:25:18

مصرف نان و برنج سفید ظرفیت ویتامین B را در سفره ایرانی کاهش داده است

مصرف نان و برنج سفید ظرفیت ویتامین B را در سفره ایرانی کاهش داده است

شیراز - ایرنا - متخصص رژیم درمانی و تغذیه بر لزوم استفاده از نان و برنج سبوس دار در مصرف روزانه تاکید کرد و بیان داشت : متاسفانه با سفید کردن نان و برنج ظرفیت ویتامین B در سفره و لقمه ایرانی به شدت کاهش یافته است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 مرداد 1396ساعت انتشار : 10:22:56
شیراز - ایرنا - متخصص رژیم درمانی و تغذیه بر لزوم استفاده از نان و برنج سبوس دار در مصرف روزانه تاکید کرد و بیان داشت : متاسفانه با سفید کردن نان و برنج ظرفیت ویتامین B در سفره و لقمه ایرانی به شدت کاهش یافته است.