شیراز - ایرنا - متخصص رژیم درمانی و تغذیه بر لزوم استفاده از نان و برنج سبوس دار در مصرف روزانه تاکید کرد و بیان داشت : متاسفانه با سفید کردن نان و برنج ظرفیت ویتامین B در سفره و لقمه ایرانی به شدت کاهش یافته است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 مرداد 1396ساعت انتشار : 10:22:56شیراز - ایرنا - متخصص رژیم درمانی و تغذیه بر لزوم استفاده از نان و برنج سبوس دار در مصرف روزانه تاکید کرد و بیان داشت : متاسفانه با سفید کردن نان و برنج ظرفیت ویتامین B در سفره و لقمه ایرانی به شدت کاهش یافته است.