تبریز - ایرنا - امنیت غذایی و تغذیه سالم در سبد غذایی مردم موضوعی است که مورد توافق کارشناسان علوم تغذیه و پزشکان بوده و در این میان استفاده از ماهی و آبزیان همواره به علت غنای ویتامینی و پروتئینی دارای اهمیت است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1400ساعت انتشار : 9:0:25تبریز - ایرنا - امنیت غذایی و تغذیه سالم در سبد غذایی مردم موضوعی است که مورد توافق کارشناسان علوم تغذیه و پزشکان بوده و در این میان استفاده از ماهی و آبزیان همواره به علت غنای ویتامینی و پروتئینی دارای اهمیت است.