تهران - ایرنا - کارشناس مواد غذایی گروه روغن های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت به خطرات حرارت دهی و استفاده دوباره از روغن های سرخ کردنی در برخی فست فودها (غذاهای آماده) هشدار داد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 شهریور 1395ساعت انتشار : 13:42:44تهران - ایرنا - کارشناس مواد غذایی گروه روغن های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت به خطرات حرارت دهی و استفاده دوباره از روغن های سرخ کردنی در برخی فست فودها (غذاهای آماده) هشدار داد.