اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 دى ماه 1403 ساعت: 18:25:39

مصرف کم میوه وسبزی ازعوامل اختلال قند خون

مصرف کم میوه وسبزی ازعوامل اختلال قند خون

تهران- ایرنا- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 14 درصد از جمعیت کشور به اختلال قند خون دچارند که بالا بودن سرانه مصرف قند و شکر و پایین بودن مصرف میوه و سبزیجات از عوامل آن است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آبان 1395ساعت انتشار : 14:2:27
تهران- ایرنا- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 14 درصد از جمعیت کشور به اختلال قند خون دچارند که بالا بودن سرانه مصرف قند و شکر و پایین بودن مصرف میوه و سبزیجات از عوامل آن است.