تهران- ایرنا- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 14 درصد از جمعیت کشور به اختلال قند خون دچارند که بالا بودن سرانه مصرف قند و شکر و پایین بودن مصرف میوه و سبزیجات از عوامل آن است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آبان 1395ساعت انتشار : 14:2:27تهران- ایرنا- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 14 درصد از جمعیت کشور به اختلال قند خون دچارند که بالا بودن سرانه مصرف قند و شکر و پایین بودن مصرف میوه و سبزیجات از عوامل آن است.