اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 تير ماه 1404 ساعت: 16:25:29

پژوهش جدید: کاهش این اسید آمینه در رژیم غذایی می‌تواند با پیری و سرطان مقابله کند

پژوهش جدید: کاهش این اسید آمینه در رژیم غذایی می‌تواند با پیری و سرطان مقابله کند

محققان در پژوهش جدید دریافته‌اند محدودکردن مصرف یک اسید آمینه ضروری به نام «متیونین»، که به وفور در گوشت قرمز و ماهی یافت می‌شود، می‌تواند سرعت پیری را کاهش دهد و به محافظت در برابر بیماری‌هایی مانند سرطان کمک کند. دانشمندان برای مطالعه دقیق این موضوع، یک روش جدید ابداع کرده‌اند.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 تیر 1404ساعت انتشار : 8:25:32