اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 دى ماه 1403 ساعت: 1:25:38

غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند

غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند

غذاهای فرآوری شده چرب، شور و شیرین می‌توانند با تحریک التهاب مزمن در روده، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد افزایش دهند. محققان گزارش دادند که در یک مطالعه جدید، تومورهای روده بزرگ گرفته شده از افراد با رژیم غذایی ضعیف دارای سطوح بالاتری از مواد بیوشیمیایی پیش التهابی و همچنین سطوح پایین‌تری از موادی بودند که التهاب را کاهش می‌دهند و باعث بهبودی می‌شوند. طبق گزارش مدیسن نت، دکتر «تیموتی یتمن»، پروفسور جراحی از دانشگاه فلوریدا جنوبی، گفت: «به خوبی مشخص شده است بیمارانی که رژیم غذایی ناسالم دارند، التهاب در بدنشان افزایش یافته است.»

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 دی 1403ساعت انتشار : 18:25:28