
امروزه به خصوص در دنیای فست فود ها، خیار شور را مزه و طعم تکمیل کننده ی سالاد الویه یا ساندویچ می شناسند. ولی این چاشنی خوشمزه بیش از آن که یک طعم دهنده در کنار غذاهای ما باشد خواص بی شماری دارد به طوری که در طب قدیم به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گرفته است. خوبی خیارشور این است که همه به جز افرادی که به سدیم حساسیت یا فشار خون بالا دارند، می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 شهریور 1396ساعت انتشار : 14:42:32امروزه به خصوص در دنیای فست فود ها، خیار شور را مزه و طعم تکمیل کننده ی سالاد الویه یا ساندویچ می شناسند. ولی این چاشنی خوشمزه بیش از آن که یک طعم دهنده در کنار غذاهای ما باشد خواص بی شماری دارد به طوری که در طب قدیم به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گرفته است. خوبی خیارشور این است که همه به جز افرادی که به سدیم حساسیت یا فشار خون بالا دارند، می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.