یک کارشناس ارشد تغذیه در همدان با بیان اینکه آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد میکند، گفت: در زمان آلودگی هوا برای پیشگیری از بروز بیماریهای تنفسی باید استفاده کمتری از غذاهای سرخشده داشت چراکه چربی التهاب را مضاعف میکند و بدن را به سمتوسوی ایجاد و حتی افزایش التهاب میکشاند.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1401ساعت انتشار : 19:1:22یک کارشناس ارشد تغذیه در همدان با بیان اینکه آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد میکند، گفت: در زمان آلودگی هوا برای پیشگیری از بروز بیماریهای تنفسی باید استفاده کمتری از غذاهای سرخشده داشت چراکه چربی التهاب را مضاعف میکند و بدن را به سمتوسوی ایجاد و حتی افزایش التهاب میکشاند.