اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 18 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 18 تير ماه 1404 ساعت: 0:25:10

خطرات مصرف این نوع تن ماهی

خطرات مصرف این نوع تن ماهی

نایب رئیس انجمن تغذیه ایران به خطرات بالقوه قوطی کنسرو تن ماهی اشاره و عنوان کرد: زمانی که از تن ماهی استفاده می‌کنیم، مشکلاتی به وجود می‌آید، یکی از مشکلات می‌تواند مربوط به فلز قوطی کنسرو باشد، یعنی اگر آن فلز خوب اندود نشده باشد و با ماده غذایی ترکیب شود. امکان دارد سمی به نام «دوپوریترن» تولید می‌کند که امکان دارد روی حافظه تاثیر بگذارد و اختلالات شناختی برای فرد ایجاد کند حتی در امکان دارد در آینده در ابتلای فرد به آلزایمر تاثیر بگذارد.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 مرداد 1403ساعت انتشار : 17:1:46