اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 3 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 3 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 3:25:15

عدم تناسب مواد غذایی عامل افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان است

عدم تناسب مواد غذایی عامل افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان است

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: به علت الگوهای غیرمناسب و عدم تناسب مواد غذایی در سبد غذایی خانوار ما بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان در سطح جامعه افزایش یافته است.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 آبان 1400ساعت انتشار : 9:0:26
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: به علت الگوهای غیرمناسب و عدم تناسب مواد غذایی در سبد غذایی خانوار ما بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان در سطح جامعه افزایش یافته است.