اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 5 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 4 مرداد ماه 1404 ساعت: 23:25:32

عدم تناسب مواد غذایی عامل افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان است

عدم تناسب مواد غذایی عامل افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان است

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: به علت الگوهای غیرمناسب و عدم تناسب مواد غذایی در سبد غذایی خانوار ما بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان در سطح جامعه افزایش یافته است.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 آبان 1400ساعت انتشار : 9:0:26
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: به علت الگوهای غیرمناسب و عدم تناسب مواد غذایی در سبد غذایی خانوار ما بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان در سطح جامعه افزایش یافته است.